A Vízálló védelemmel rendelkező magánszemélyek (természetes személyek) részére egy esetleges csőtörést követően az elfolyt víz díjára akár 80000 forintot is téríthet a biztosító. A Vízálló védelem Prémium csomagja pedig olyan nem várt élethelyzetekben is segítséget nyújt, mint a munkanélküliség vagy a keresőképtelenség: a biztosító a munkanélküliség vagy keresőképtelenség idejére, de maximum 6 hónapon keresztül havi 6000 forinttal segíti a biztosítottat vízdíjszámlája rendezésében.  

Vízálló védelem magánszemélyek (természetes személyek) részére
csomag neve csomag leírása térítés mértéke biztosítás díja*
Standard csomag Az ingatlan(ok) vízhálózatán és annak szerelvényein bekövetkező meghibásodások során elfolyt víz díjára nyújt fedezetet. maximum
80 000 Ft/év
6 858 Ft/év/
fedezetbe vont
ingatlan
csomag neve csomag leírása térítés mértéke biztosítás díja*
Prémium csomag Az ingatlan(ok) vízhálózatán és annak szerelvényein bekövetkező meghibásodások során elfolyt víz díjára nyújt fedezetet. maximum
80 000 Ft/év
11 938 Ft/év/
fedezetbe
vont ingatlan
Keresőképtelenség (60 egymást követő napot meghaladó, folyamatos betegállomány) esetén nyújt szolgáltatást a keresőképtelenség idejére, de maximum 6 hónapon keresztül adott biztosítási esemény kapcsán. 6000 Ft/hó
Munkanélküliség (60 egymást követő napot meghaladó, álláskeresőként nyilvántartott állapot) esetén nyújt szolgáltatást a munkanélküliség idejére, de maximum 6 hónapon keresztül adott biztosítási esemény kapcsán. 6000 Ft/hó

 

A szolgáltatás igénybevételének feltételei

A Standard csomagot a Fővárosi Vízművek minden olyan magánszemélynek és nem természetes személynek minősülő fogyasztója igénybe veheti, aki a csatlakozási nyilatkozat megtételének időpontjában a következő feltételnek megfelel:

  • A fogyasztó és a Fővárosi Vízművek között hatályos szolgáltatási szerződése áll fenn.

A Prémium csomagot a Fővárosi Vízművek minden olyan természetes személynek (magánszemély) minősülő fogyasztója igénybe veheti, aki a csatlakozási nyilatkozat megtételének időpontjában a következő feltételeknek megfelel:

  • A Fővárosi Vízművekkel kötött hatályos szolgáltatási szerződéssel rendelkezik.
  • Legalább 18, legfeljebb 65 éves.
  • Nem részesül öregségi, illetve előrehozott öregségi nyugdíjellátásban.
  • Egészséges (azaz megállapított krónikus betegség következtében nem áll tartós gyógyszeres kezelést igénylő rendszeres orvosi kezelés alatt).
  • Az elmúlt 12 hónap során betegsége vagy balesete miatt ugyanazon okból kifolyólag nem volt több mint 30 egymást követő napon keresőképtelen állományban.
  • Munkaviszonya határozatlan időre szól és felmondás alatt nem áll.
  • Nem részesül rokkantsági vagy rehabilitációs ellátásban.

 

 

* Bruttó ár, amely nem tartalmazza a 427 Ft-os egyszeri adminisztrációs költséget. Az árak visszavonásig érvényesek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.