Nemzetközi arany minősítésú szolgáltató

Személyes ügyfélszolgálat

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy társaságunk ügyfélszolgálati kirendeltségei a központi ügyfélszolgálat kivételével a kialakult járványügyi veszélyhelyzet miatt 2020. március 17-től átmenetileg zárva tartanak, a központi ügyfélszolgálati iroda pedig heti egy napon, szerdán 8-15 óra között tart nyitva. Az intézkedés visszavonásig érvényes.

Kérjük, intézze ügyeit a nap 24 órájában kényelmesen és biztonságosan online ügyfélszolgálatunkon keresztül (https://ugyfelszolgalat.vizmuvek.hu/).

Amennyiben a személyes ügyintézés mégis halaszthatatlan, kérjük, hogy a központi ügyfélszolgálatunk felkeresése esetén használja a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt, illetve felhívjuk figyelmét, hogy egyszerre maximum 3 ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben! A gördülékeny és gyors ügyintézés, illetve az Ön adatbiztonsága érdekében, hozza magával a személyes iratait és azonosítóját, melyet bármelyik vízdíjszámláján megtalál (készülékhely, szerződéses folyószámla). Amennyiben olyan, társaságunkkal kötött szolgáltatási szerződés miatt fordul hozzánk ügyintézés céljából, amely más nevére szól (házastárs, élettárs, szülő, gyermek, főbérlő stb.), kérjük, feltétlenül hozza magával a kitöltött és aláírt meghatalmazás nyomtatványt is, melyet a linkre kattintva tud letölteni. Természetesen nyomtatványunkkal megegyező adattartalmú, kézzel vagy géppel írt meghatalmazást is elfogadunk.

Kérjük, hogy lázas, beteg állapotban ne keresse fel a központi személyes ügyfélszolgálati irodánkat sem, helyette intézze ügyeit az online ügyfélszolgálatunkon!

Együttműködését köszönjük!