Nemzetközi arany minősítésú szolgáltató

Figyelem! Változások a lakás-mellékvízmérők cseréjének folyamatában!

Tisztelt Fogyasztóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2011. szeptember 1-jétől a gyorsabb és átláthatóbb ügymenet érdekében néhány ponton megváltozik a lakás-mellékvízmérők cseréjének folyamata.

Mind a mérőcsere (ha szerződött partnereinket választják), mind a műszaki átvétel (ha nem szerződött partnereinket választják) időpont-egyeztetésekor meg kell adniuk a mellékmérők készülékhely számát, mely megtalálható a vízdíjszámlán. Ezért kérjük, már a telefonhívás előtt készítsék elő vízdíjszámlájukat, amelynek harmadik oszlopában megtalálják a Készülékhely számot

Abban az esetben, ha a Mellékmérős díjmegosztási szerződés módosítása nyomtatvány a mérőcsere és a műszaki átvétel időpontjában teljes körűen kitöltésre kerül, s minden szükséges aláírás szerepel rajta (a főmérős vízdíjfizető aláírása is), akkor azt szerződött partnerünk vagy a műszaki átvételt végző megbízottunk juttatja el társaságunkhoz. (A főmérős vízdíjfizető aláírásának beszerzése a fogyasztó feladata.) 

Amennyiben a nyomtatványon még hiányzik a főmérős vízdíjfizető aláírása, szerződött partnerünk (A Vízórás Kft., Best Kft.), illetve a műszaki átvételt végző megbízottunk (Hexaéder Kft.) csak a Díjbeszedő Holding Zrt. példányát hozza el Öntől, a Fővárosi Vízművek példányát a teljes körű aláírást követően Önnek kell eljuttatnia társaságunkhoz személyesen vagy postai úton (Levélcím: 1396 Budapest, Pf. 491).

További információkkal készséggel állunk rendelkezésükre a Vízvonal 06 1 247 7777-es telefonszámán.

Tovább a lejárt hitelességű mellékmérők menüpontra >>