Nemzetközi arany minősítésú szolgáltató

Általános ismertető

A kiválasztás folyamata - így lehet a Fővárosi Vízművek munkatársa

Társaságunk meghirdetett pozíciót szakmai önéletrajz, valamint motivációs levél megküldésével lehet megpályázni.

A beérkezett jelentkezéseket személyzetfejlesztési osztályunk munkatársai értékelik. A társaságunkhoz jelentkezők - a kiértékelést követően - minden esetben kapnak visszajelzést, az eredménytől függően telefonon vagy írásban. Ha az önéletrajzban feltűntetett végzettség és tapasztalat megfelel az elvárásoknak, a pályázónak lehetősége nyílik egy személyes találkozóra a személyzetfejlesztési osztály szakemberével, valamint a szakterület vezetőivel.

A pozíciók többségében több körös kiválasztást alkalmazunk.

A kiválasztási eljárásunk végén a szerződési feltételeket a pályázó a személyzetfejlesztési osztály munkatársával beszéli meg. A kiválasztás során interjúkon, teszteken, próbamunkán és egyes pozíciók esetében pedig úgynevezett Assessment Centerben (Értékelő Központban) kell megfelelni a követelményeknek.

Orientáció - egy csapatban a céljainkért

Új munkatársaink beilleszkedését úgynevezett orientációs programmal segítjük.

Ennek keretében Cégiskolán vesznek részt kollégáink, ahol megismerhetik a vállalat történetét, stratégiáját, filozófiáját és szervezetét. Emellett személyes kapcsolatot teremthetnek a felsővezetőkkel, valamint  nem közvetlen kollégáikkal.

Az újonnan belépők számára megkönnyíti a cég belső világában való eligazodást a társaságunkat, annak szervezetét bemutató kézikönyv.

Cégünk megismerését segítik még a vállalat különféle egységeit és azok működését  bemutató "Vízműtúrák". Ezeken a szakmai "barangolásokon" az új munkatársak - szervezett formában - felkereshetik a Főváros különböző pontjain található létesítményeinket, megismerhetik a víztermelési, víztisztítási folyamatokat, környezetvédelmi munkánkat. Mindezt a különböző területek tapasztalt munkatársainak vezetésével

Béren kívüli juttatásaink - többet a minőségért

A Fővárosi Vízművek szerencsés helyzetben van, hiszen tevékenysége, vagyis a Főváros és környéke lakosságának minőségi vízellátása egyrészt felelősségteljes, másrészt szakmailag is szép feladat. Azért, hogy munkatársaink a vállalat által megfogalmazott közös elvek mentén, elkötelezetten és elégedetten végezhessék munkájukat, számos béren kívüli juttatást biztosítunk:

  • Cafeteria csomag
  • Üdülési lehetőségek, rekreáció
  • Sportolási lehetőségek
  • Szociális juttatások