Nemzetközi arany minősítésú szolgáltató

A főváros és 21 Budapest környéki település több mint 2 millió lakójához juttatjuk el nap mint nap a friss és egészséges ivóvizet. A Szentendrei-szigeten, a Csepel-szigeten, a Margit-szigeten, valamint a Duna bal és jobb partján található kútjainkat mintegy 5 363 kilométer hosszú vezetékrendszer köti össze az otthonok, munkahelyek vízcsapjaival, ahonnan az év bármely napján, a nap bármely percében bátran tölthető az éltető víz, amelynek tisztaságát a világszínvonalú technológiákat alkalmazó vízminőségvizsgálati tevékenységünk is garantálja.

Budapesten számos olyan gyártó vagy szolgáltató üzem van, amelyek az ivóvízhez képest kevésbé "tiszta", azonban jelentős mennyiségű vízre tartanak igényt. Számukra külön vezetékrendszereken – tehát az emberi fogyasztásra szánt víztől szigorúan elválasztva – ipari vizet szállítunk. Az ipari víz felhasználására is szigorú szabályok vonatkoznak, így ezt csak olyan folyamatoknál alkalmazzák, mint például gépek vagy szerkezetek hűtése.

Kútjaink naponta összesen 1 millió m3 ivóvíz kitermelését és továbbítását teszik lehetővé, vagyis mintegy 500 ezer m3-rel többet, mint amennyit Budapest lakossága egy átlagos nap leforgása alatt elfogyaszt. A „vízbőség” ellenére azonban mindig szem előtt tartjuk, hogy munkánk során olyan természeti kinccsel dolgozunk, amelyet minden körülmények között óvni kell.