Kút- és ivóvíz-vizsgálat

VízPlusz kártyával rendelkező ügyfeleink 10%-os kedvezménnyel vehetik igénybe vízvizsgálat szolgáltatásunkat.

Ha még nincs VízPluszkártyája, igényelje most! >>

 

A Fővárosi Vízművek laboratóriuma külső megrendelésre is végez akkreditált mintavételi, vízvizsgálati és véleményezési tevékenységet. 

Miért minket válasszon?

  • A több mint 140 éves múlttal rendelkező Fővárosi Vízművek Zrt. fennállása óta jelentős tapasztalatokat halmozott fel vízvizsgálati és véleményezési tevékenységekben.
  • A laboratórium az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány követelményeinek megfelelően a Nemzeti Akkreditáló Testület által tanúsított (NAT-1-0681/2011). A laboratórium évről-évre bővíti az akkreditált vizsgálati módszerei palettáját. Műszerparkját a kor elvárásainak és a jó laboratóriumi gyakorlatnak megfelelően folyamatosan fejleszti.
  • A laboratórium rendszeresen részt vesz hazai és külföldi körvizsgálatokon, amelyeken hosszú ideje kiváló minősítéssel szerepel. Évek óta referencialaboratóriuma a világ 70 országában tevékenykedő SUEZ vízmű cégcsoportnak.
  • Mintavételi, vizsgálati tevékenységeink elvégzésének színvonalát, minőségirányítási rendszerünket folyamatosan fejlesztjük megrendelőink elvárásainak figyelembe vételével, a megrendelői elégedettség növelése érdekében.
  • A mintavételi és vizsgálati adatok bizalmas kezelése értelmében az adatok csak az arra felhatalmazott személyekhez juthatnak el.
  • A mintavételi és vizsgálati tevékenység megfelelő számú és szakképzettséggel rendelkező személyzettel kerül elvégzésre. Munkatársaink rendszeres képzéseken vesznek részt mind a szakmai, mind a minőségirányítási rendszerrel kapcsolatos területeken. A képzések hatékonyságát ellenőrizzük, az eredményeket dokumentáljuk.
  • A megfelelő környezeti feltételek megteremtésével és folyamatos fenntartásával biztosítjuk, hogy külső tényezők a pontos és megbízható munkát ne zavarják.
  • A személyzet díjazása független az elvégzett mintavételek és vizsgálatok számától, valamint eredményétől. Munkatársaink tevékenysége mentes minden olyan tényezőtől, ami a pártatlan és független műszaki ítéletét befolyásolhatná.

Bemutató rövidfilm (a bal alsó sarokban lévő "►" jelre kattintva indul el)

Mikor kell és érdemes ivóvíz-vizsgálatot kérni?

Legyen szó akár ivásról, akár öntözésről vagy medencetöltésről, ne bízza a véletlenre! Ahhoz, hogy a víz élménye biztonsággal párosuljon, fontos, hogy ismerje a kerti kútból nyert víz összetételét.

Laboratóriumunk akkreditáltan végzett ivóvíz-mintavétellel, a vizsgálatok elvégzésével, valamint az eredmények véleményezésével áll szíves rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Az oldal alján található "VÍZPLUSZ KAPCSOLATFELVÉTEL" űrlap rövid kitöltésével jelezheti az ajánlatkérését.
A megadott elérhetőségén munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy az igényei szerint személyreszabott megoldást kínáljunk.

A Laboratóriumunktól megrendelhető vizsgálatok listája ide kattintva tekinthető meg. 

Érdeklődés, elérhetőségeink

Fővárosi Vízművek Zrt.
Laboratórium
Cím: 1044 Budapest, Váci út 102/V.
Telefon: 06-1 435 3909 (hétfő - csütörtök 7.30-16.00 és péntek 7.30-15.00)
Fax: 06-1 435 3949
E-mail: vizelemzes@vizmuvek.hu

Mintavételi edényzet kiadása (minden munkanap): 07.30-15.00
Vízminta-átvétel (hétfő-csütörtök): 07.30-13.00

Laboratóriumunk megközelíthető:

Gyalog, tömegközlekedéssel: 104, 204 BKV, valamint a Volánbusz járataival, az Ungvári utca megállónál. Gyalogos bejárat a zebrával szembeni kis kapunál. Kérjük, használja a kaputelefont!

Autóval: Az alábbi térkép szerint a Váci útról behajtva a Rév utcába, majd a Rév utcában jobb oldalt a második leágazáson keresztül haladva, az út végén található a Laboratórium parkolója. A parkoló melletti épületben üzemel a Laboratórium.

VízPlusz kapcsolatfelvétel


Kérjük, ismerje meg és fogadja el Adatkezelési tájékoztatónkat!
 


captcha