Tudta Ön, hogy..

  • ...a Fővárosi Vízművek ügyfeleinek ingatlanán átlagosan 71 000 Ft* értékű ivóvíz folyik el egy-egy hálózati sérülés (csőrepedés, csőtörés, stb.) alkalmával?
  • ...az így elfolyt víz is elhasznált víz, éppúgy, mint a hétköznapi tevékenységekhez (mosakodás, főzés, mosás, stb.) elfogyasztott víz?
  • ...ez komoly anyagi terhet jelenthet a fogyasztó számára?
  • ...a Vízálló védelem szolgáltatásunk megoldást nyújt az ilyen jellegű problémákra?
  • ...a Vízálló védelem munkanélküliség vagy keresőképtelenség esetén is segít rendezni vízdíjszámláját?

A Vízálló védelem az UNION Biztosító csoportos biztosítása, amely a Fővárosi Vízművek fogyasztói számára nyújt védelmet vízelfolyásból eredő kockázatainak csökkentésére. A Vízálló védelemmel rendelkező fogyasztók részére egy esetleges csőtörést követően magánszemélyek esetén akár 80 000 forintot, nem természetes személyek esetén pedig akár 250 000 forintot is téríthet a biztosító.

Magánszemélyek részére a Vízálló védelem olyan nem várt élethelyzetekben is segítséget nyújt, mint a munkanélküliség vagy a keresőképtelenség: a biztosító a munkanélküliség vagy keresőképtelenség idejére, de maximum 6 hónapon keresztül havi 6 000 forinttal segíti a biztosítottat vízdíjszámlája rendezésében. A biztosítás tartama alatt munkanélküliség és keresőképtelenség címén (jogcímenként külön-külön) összesen legfeljebb 18 havi szolgáltatást teljesít a biztosító.


A Vízálló védelem egyszerűen és gyorsan igénybe vehető, és már akár havi 572 Ft**-ért védelmet nyújt!

 

* A Fővárosi Vízművek ügyfeleinek ingatlanán 2012-ben elfolyt víz lakossági fogyasztónként és alkalmanként számított átlagos értéke.
** Bruttó ár, amely nem tartalmazza a 427 Ft-os egyszeri adminisztrációs költséget. Az árak visszavonásig érvényesek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.